Siste kvalifiseringssjanse i StarCraft II

På lørdag er den åttende og siste kvalifiseringsrunden i StarCraft 2 og Crysis 2.

Vår landsdekkende spillturnering Gamer's Paradise har vært en gedigen suksess så langt, og siden starten av mai har vi latt spillere delta i hele syv kvalifiseringsrunder i StarCraft II og Crysis 2 til PC.

Åtte stykker har kvalifisert seg fra hver runde og over til sluttspillet, og i morgen, lørdag 4. juni, blir siste sjanse til å komme med i neste del av turneringen. Det har ingenting å si om du har deltatt før eller dette er din første kvalifiseringsrunde - alle er velkommen!

Alle må være klare til å spille klokka 20:00, og man må belage seg på å spille flere kamper på rad. Det eksakte antallet kamper bestemmes av hvor mange som meldes på, og man spiller helt til åtte personer gjenstår. Vi trekker hvem som spiller mot hvem klokka 20:15. Konsollen er PC.

Sluttspillet vil foregå fra 14. til 18. juni, og har som mål å finne frem til de to beste deltakerne i hvert spill. De vil få sjansen til å delta i den store finalen, som avholdes i Oslo mellom 26. og 28. juni. Alle som har vunnet samtlige kamper i kvalifiseringsrundene sine så langt er kvalifisert til sluttspillet.

Vi har også startet de første kvalifiseringsrundene til Gran Turismo 5 og FIFA 11, som spilles på PlayStation 3. Her skal vi gi dere nye sjanser til å kjempe deres vei til sluttspillet hver dag fremover. Les mer om det her

Er du fortsatt ikke registrert i Gamer's Paradise? Trykk her for å lage en bruker og delta i turneringer!

Siste fra forsiden