Nytt Metal Gear bekreftet?

Sjefen sjøl

En gammel kjenning har dukket opp på Konamis nettside.

For et par uker siden dukket det opp en nettside som reklamerte for spillskaper Hideo Kojimas neste, mystiske prosjekt. En klokke på siden teller nedover, og hver gang den har nådd null har den startet på nytt samtidig som det dukket opp nye hint om hva prosjektet er.

Big Boss har dukket opp på nettstedet for Hideo Kojimas neste prosjekt.

Nå har nettstedet kommet med det største hintet hittil, for hvis man venter litt dukker det opp et bilde av selveste Big Boss fra Metal Gear-serien. Big Boss har både vært helt og skurk i seriens lange historie, og dermed virker det bekreftet at Kojimas prosjekt har noe å gjøre med Metal Gear.

Ytterligere bekreftelser har ifølge Kotaku dukket opp i det japanske spillbladet Famitsu. Sammen med et delvis sensurert Kojima-intervju er det bilder av både Big Boss og Raiden. Alternativt kan det hende bildene viser Big Boss-klonen Solidus og en annen av seriens kyborger, Gray Fox.

På nettsiden dukker forøvrig også bokstavene R, S/5, E, P, e og 3 opp i tilsynelatende tilfeldig rekkefølge, hver gang det tordner og lyner. E og 3 kan være en henvisning til E3-messen neste uke, hvor den endelige bekreftelsen er forventet.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden