Cyberpunk 2077

Sjefsdesigner for Cyberpunk 2077 forlater CD Projekt RED

Andrzej Zawadzki har jobbet hos studioet i åtte år.

CD Projekt RED

I en Twitter-melding (via PC Gamer) har gameplay-sjefsdesigner for Cyberpunk 2077, Andrzej Zawadzki, kunngjort at han forlater utvikleren CD Projekt RED.

– Etter nesten åtte år er min tid hos CDPR ved veis ende. Det er tid for det nye eventyret. Til hver person jeg har møtt på veien – takk. Det var en ære og en glede, heter det i meldingen.

Kunngjorde drapstrusler

CD Projekt RED

Han har tilsynelatende ikke oppgitt noen spesifikk grunn til at han forlater skuta, men studioet har som kjent vært i hardt vær etter den trøblete lanseringen av Cyberpunk 2077.

Zawadzki var personen som informerte allmennheten om drapstruslene studioet mottok i kjølvannet av den siste forsinkelsen av Cyberpunk 2077, hvor noen personer truet med å «brenne utviklerne levende».

– Jeg forstår at dere føler sinne, skuffelse og vil si deres mening om det. Men å sende drapstrusler til utviklerne er fullstendig uakseptabelt og bare galt. Vi er mennesker, akkurat som dere, skrev designeren i en Twitter-melding.

Zawadzki ble ansatt hos CD Projekt RED som kvalitetstester for The Witcher 3 og utvidelsene Hearts of Stone og Blood and Wine. Han ble senere tildelt rollen som gameplay-designer i 2016 og begynte deretter å jobbe på Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 fikses stadig: Den neste patchen endrer kjøringen og politi-oppførselen »

Siste fra forsiden