Spillvert Open

Sjekk hvem som vant vår store sommerturnering i Counter-Strike

Et mikslag stakk av med seieren og gavekort fra Spillvert.no.

Valve

Hele 124 norske Counter-Strike-lag lag var påmeldt da Spillvert Open gikk av stabelen søndag 31. mai. Turneringen var et tilbud til alle lag som ikke skal spille i 1. divisjon eller 2. divisjon av Telenorligaen ettersom sommeren, men som ønsket å måle krefter mot hverandre for moro skyld – eller som en oppvarming til seriespillet. Det hele ble arrangert i samarbeid mellom Gamer.no og Spillvert.no.

– Merket hvor mye det straffer seg å være ufokusert

Etter seks runder av cupspillet stod who DAT ninja og GGbergen Senz overfor hverandre i den avgjørende finalen søndag 7. juni. Dette ble et jevnt oppgjør, men til slutt var det mikslaget wDn som trakk det lengste strået.

Joachim «hilL» Auran er kaptein i who DAT ninja.

Joachim «hilL» Auran, kaptein for wDn tar oss gjennom kampen:

– Det hele startet på Cache. Vi vant terroristsiden 8-7 og fastsatte sluttresultatet med en 16-10-seier i første kamp. Neste kart var Mirage, hvor vi fikk merke hvor mye det straffer seg å være ufokusert i Counter-Strike: Global Offensive. De vant både lett og fortjent 16-8. Siste kart var Dust 2. Her tok vi oss sammen og vant 16-10, sier han til Gamer.no.

Even «EvenN» Fløholm i GGbergen forteller at mange småfeil hindret dem å vinne det siste kartet.

– Vi tullet veldig mye og gjorde en del småfeil oppå hverandre. Dette førte til at vi tapte mange runder som anti-terrorister etter å ha ledet 7-3. Som terrorister fikk vi aldri til noe, og vi klarte aldri å komme tilbake i kampen etter å ha tapt pistolrunden.

Ser frem til høstsesongen

Dermed stakk wDn av med førstepremien: Et gavekort på 1500 kroner fra Spillvert.no. GGbergen får et gavekort på 1000 kroner, mens Bluemoon får et gavekort på 500 kroner etter sin tredjeplass. Førstepremien sikrer nesten ett år med serverdrift for de fleste spill, men gavekortet kan brukes slik man selv ønsker.

Verken wDn eller GGbergen var å se i Telenorligaen denne våren. 1. divisjon og 2. divisjon er låst, men det er noen få ledige plasser i 3. divisjon. Disse håper nå gutta å kapre.

wDn spilte med disse i finalen:

Vis mer

Sondre «Laskn» Gullichsen
Filip «ezki» Eliasson
Christopher «thundr» Bauge
Andreas «RILLE» Bakke Helland
Joachim «hilL» Auran

GGbergen Senz består av:

Even «EvenN» Fløholm
Cato «Snapp» Johanessen
Thomas «Horsi» Risnes
Ruben «Rublings» Sæle
Joachim «Jokke777» Andre Sætre

– Vi har alle spilt i toppdivisjoner før. wDn har vært et mikslag fra Clanbase i Counter-Strike 1.6, som nå har blitt en Oslo-gjeng som spiller med hverandre støtt og stadig. Jeg og et par andre kjører på fremover, og håper å kvalifisere oss til 3. divisjon, forteller hilL i wDn.

GGbergen er klare for å ta fatt på de turneringene som måtte komme i Norge fremover.

Les også
Demise signerer nytt Counter-Strike-lag

– Laget består av motiverte spillere, men det var vi før denne turneringen også. Det er alltid gøy å komme langt, og det hjelper naturligvis på motivasjonen generelt sett, forteller EvenN.

Høstsesongen av Telenorligaen starter i slutten av august, og påmeldingen for lavere divisjoner åpner i juli. Lagene og spillerne som er klare for 1. divisjon skal kjempe om totalt 245 000 kroner i premieverdi fordelt på spillene Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, StarCraft II og Hearthstone.

Siste fra forsiden