Sjekk om du vant New Nintendo 3DS med spill og deksel

Vi har trukket en heldig vinner.

Nintendo, Shutterstock

I helgen loddet vi ut den nye varianten av Nintendo 3DS, et alternativt deksel og et spill til våre lesere. Alt man måtte gjøre for å delta var å svare korrekt på disse to spørsmålene:

a) Hvilken karakter fikk Xenoblade Chronicles til Wii i Gamer.nos anmeldelse? Riktig svar: 9 av 10.

b) Hvilket gammelt The Legend of Zelda-spill ble nylig pusset opp og gitt ut igjen på Nintendo 3DS? Riktig svar: The Legend of Zelda: Majora's Mask.

Over 2800 lesere deltok i trekningen, og den heldige vinneren denne gangen er: Øyvind Svartsund.

Vinneren får dette dekselet sammen med konsollen og spillet Xenoblade Chronicles 3D.

New Nintendo 3DS er en ny og forbedret utgave av den nå fire år gamle konsollen som ikke bare byr på en mer stabil 3D takket være en ansiktsgjenkjenningsfunksjon, men også en ekstra stikke og NFC-funksjoner som gjør at den kan brukes med Amiibo-figurer.

Kanskje viktigst av alt er likevel den økte ytelsen – konsollen har mer RAM og en oppgradert prosessor, noe som gjør at den er kjappere enn tidligere og kan yte mer.

En konsoll er imidlertid ikke så spennende uten noe å spille, så sammen med konsollen får vinneren Xenoblade Chronicles 3D. Denne nyutgaven av rollespillet som først dukket opp på Nintendo Wii for noen år siden, blir av mange betegnet som ett av de beste japanske rollespillene fra det siste tiåret. Det kan også kun spilles på New Nintendo 3DS siden det drar nytte av den økte ytelsen.

Gratulerer! Premien kommer i posten i løpet av uka.

Siste fra forsiden