Skaperne av Torchlight med Firefly-aktig romspill

Har dannet nytt studio.

Double Damage Games

Double Damage Games er et nytt spillstudio grunnlagt av Travis Baldree og Erich Schaefer. Baldree og Schaefer har tidligere grunnlagt Torchlight-skaperen Runic Games, og Schaefer var i sin tid hoveddesigner på Diablo og Diablo II.

Nå jobber de to utviklerne med et spill som heter Rebel Galaxy, og for en gangs skyld er det ikke et actionrollespill. I stedet er det et romeventyr som kombinerer kamp, utforsking, handel og interaksjon med ulike romvesener.

Trailer med en artig liten vri.

Fri som fuglen

Handlingen foregår i utkanten av den kjente galaksen, hvor det står dårlig til med myndigheter og regler, men til gjengjeld er mange muligheter for profitt og eventyr om du klarer å holde deg i live.

Som i mange andre spill i sjangeren får du stor frihet, og kan tjene til livets opphold på ulike måter. Du kan også kjøpe og oppgradere nye skip, og utstyre dem med ulike typer våpen. Spillets univers skapes av datamaskinen, så du vet aldri helt hva du finner der.

Utvikleren lover episk romkamp, og selv om de understreker at Rebel Galaxy ikke er et strategispill poengterer de også at det lønner seg å tenke litt.

Spillet skal etter planen lanseres neste år, og kommer til Steam for Windows, samt PlayStation 4 og kanskje Xbox One.

Vi tok akkurat en titt på et annet romskipspill i samme gate, nemlig Starpoint Gemini 2.

Siste fra forsiden