Petter Northug til The Gathering

Skiskyting i CS?

Stjernemøte i Vikingskipet på Hamar.

Han har kanskje vært media-Norges mest etterspurte mann denne vinteren, og fikk til slutt fortjent suksess under Vancouver-OL. Nå vil Petter Northug jr. hevde seg på en ny arena.

Vil han herske i dataspill også? (Foto: Team Northug)

Skistjernen har nemlig bekreftet at han kommer til The Gathering i år. Her vil han stille opp for å spille Counter-Strike sammen med proffspiller Patrik «f0rest» Lindberg. Dermed kan vi dødelige prøve oss på to mot to med duoen.

– Jeg gleder meg til å delta på The Gathering, slår Northug fast i en pressemelding.

Trønderen håper han endelig får hjelp av en svenske, i form av Lindberg:

– Det som kan berge meg er konkurranseinstinktet. Jeg håper forøvrig at Patrik ”f0rest” Lindberg vil fungere som en hjelperytter. Jeg har heller aldri samarbeidet med en svenske før, så det blir jo litt spesielt.

Oppmerksomheten dette gir arrangementet på Hamar gleder naturlig nok de ansvarlige.

– Det er flott at Petter Northug tar turen til Vikingskipet i påsken. Kanskje vil flere få opp øynene og bli bedre kjent med begrepet e-sport, sier presseansvarlig på The Gathering, Simon Eriksen Valvik.

Lindberg er blant verdens beste CS-spillere, og ser frem til å treffe sin nye lagkompis.

– Det er kult å få muligheten til å spille med Northug. Jeg er også veldig glad for å komme til Norge og The Gathering. Det er faktisk første gang jeg besøker landet, sier svensken.

The Gathering starter 31. mars i år, og avsluttes 4. april.

Fotografiet i toppen er tatt av «TAKleven» under verdenscupen i Trondheim i fjor. Det brukes av oss i henhold bildets Creative Commons-lisens.

Siste fra forsiden