StarCraft II - Dreamhack Moscow

Skjebnesvanger turnering for «Snute» i helgen

Han og «TargA» må vise hva de er gode for på Dreamhack Moscow.

Slik så det ut under Dreamhack Valencia.
Rikard Söderberg/Dreamhack

Dreamhack er kjent for å være verdens største LAN-fest, men har de siste årene også blitt synonymt med enorme esport-turneringer. Denne helgen skal det konkurreres i StarCraft II under DreamHack: Moscow, hvor de norske stjernene Jens «Snute» Waller Aasgaard og Kristoffer «TargA» Marthinsen får sjansen til å vise seg frem.

Til sammen er det rundt 160 000 norske kroner som står på spill. Vinneren får med seg 63 000 av disse, og alle som får en god nok plassering vil øke sine sjanser til å få bli med i det store WCS-sluttspillet under BlizzCon i november.

Skjebneturnering for Snute

Nordmennene får selvsagt ingen enkel vei til toppen. Flere av verdens beste spillere er representert, blant annet koreanske Ko «HyuN» Seok Hyun, som for øyeblikket troner øverst på den offisielle WCS-rankingen.

Sluttresultatet i turneringen vil kanskje være ekstra viktig for Snute, som er på nippet til å kvalifisere seg til det avgjørende sluttspillet på BlizzCon. Den norske zerg-spilleren trenger noen poeng til dersom han skal ha noe håp om å få bli med på den aller største begivenheten i StarCraft-miljøet. En pallplassering her ville i så fall vært svært behjelpelig.

DreamHack: Moscow blir selvsagt direktesendt og kommentert, og kampene kan følges gjennom vår videotjeneste GamerTV:

Dersom du befinner deg i Oslo kan du også følge søndagens finalekamper på BarCraft på Scotsman i Karl Johansgate.

Siste fra forsiden