PlayStation 5 Accolades

Skroter PlayStation 5-funksjonen som lot deg si hyggelige ting om medspillere

Anerkjennelser ble ikke brukt nok.

Sony

To år etter lanseringen av PlayStation 5 tar Sony farvel med en av konsollens funksjoner. Til høsten blir det nemlig slutt på Anerkjennelser, melder Sony på sine nettsider.

Det var ikke nok spillere som hadde hyggelige ting å si om hverandre.
Sony

Selv om du har klart å få tak i en PlayStation 5 er sjansen stor for at du ikke engang har fått med deg hva Anerkjennelser er for noe. For de som ikke vet var dette altså en funksjon som lot deg si hyggelige ting om med- eller motspiller etter du møtte dem i nettbaserte spill.

Problemet var bare at Anerkjennelser – eller Accolades på engelsk – ikke ble brukt, og det er derfor opplegget nå skal bort.

– Anerkjennelser-funksjonen på PlayStation 5 støttes ikke lenger fra høsten 2022. Vi retter fokus andre steder, da funksjonen ikke har blitt brukt så mye som forventet. Vi oppfordrer fellesskapet til å fortsette å sende positive meldinger til hverandre, forklarer Sony.

Alle begrensningene for funksjonen hjalp trolig heller ikke på. For eksempel kunne man bare sende anerkjennelser til én spiller per kamp. Hadde du to gode lagkamerater måtte du altså velge og vrake. Videre var det ikke lov å sende anerkjennelser til spillere på vennelisten.

LES OGSÅ: Google avviser påstander om Stadia-nedleggelse »

Siste fra forsiden