Skyggekrigere og romersk makt er på vei til For Honor

Ubisoft har avslørt to nye figurer som skal slippes ved begynnelsen av slåssespillets andre konkurransesesong.

Ubisoft

Sent forrige uke annonserte Ubisoft at den andre konkurransesesongen av deres populære slåssespill, For Honor, sparkes i gang om bare to uker, den 16. mai. Spillet skal da preges av to splitter nye kamphaner når sesongen, som har fått tilnavnet Shadow and Might, introduserer krigerne «Shinobi» og «Centurion».

Førstnevnte er en typisk ninjaskikkelse som havner innunder samuraienes «Assassin»-betegnelse. Shinobi-figuren skal være rask og elegant som en dansemester, og slår fra seg med det tradisjonelle, japanske sigdvåpenet kusarigama.

«Centurion»-skikkelsen er en erketypisk romersk fotsoldat.
Ubisoft

På motsatt side står Centurion som et symbol på romersk makt, plassert i riddernes «Hybrid»-kategori. Vedkommende har et erketypisk gladius-sverd, og kan «smette rundt fiendens forsvar ved hjelp av strategisk nærkamp», heter det i en pressemelding.

I tillegg vil den nye sesongen by på nye gjenstander, to nye kart (navngitt «Forge» og «Temple Garden») og en rekke generelle forbedringer. Samtlige spillere skal få glede av forbedringene og kartene, mens de to nye figurene er eksklusivt tilgjengelig for Season Pass-eiere i en uke fra og med den 16. mai. Etter det skal alle kunne låse opp både Shinobi og Centurion ved bruk av For Honors innebygde valuta, «Steel».

Vi likte For Honor svært godt da vi anmeldte det tidligere i år:

– For Honor er et enormt engasjerende blodbad »

For Honors andre sesong begynner den 16. mai.

Siste fra forsiden