– Skyrim kommer i oppusset utgave til PlayStation 4 og Xbox One

Ryktene sier at Bethesda skal vise frem en oppdatert versjon av rollespillet på E3.

Bethesda

Vi har allerede sett utallige, grafiske modifikasjoner av det kritikerroste rollespillet Elder Scrolls V: Skyrim, og nå ser det ut til at utrettelige fans får enda en solid grunn til å avlegge det drage-infiserte landskapet nye besøk.

Nettstedet Eurogamer hevder nemlig at Bethesda skal vise frem en oppdatert versjon av Skyrim til PlayStation 4 og Xbox One på den store spillmessen E3 neste uke.

Bedre grafikk og alle DLC-er

Ryktene om den nye «remaster»-versjonen av rollespillet stammer fra et par ryktemakere på innsiden av industrien som skal ha godt rulleblad når det gjelder troverdighet, og etter Eurogamers skjønn er opplysningene sanne.

The Elder Scrolls V: Skyrim skal visstnok komme i oppusset utgave til PlayStation 4 og Xbox One med bedre grafikk. Dette er fra originalversjonen.
Bethesda

Den nye Skyrim-versjonen skal by på forbedret grafikk, ha støtte for modifikasjoner og inneholde samtlige DLC-pakker som er sluppet til spillet. Utover dette foreligger det ennå ingen flere detaljer.

De samme ryktemakerne kunne for øvrig også avsløre at Bethesda skal vise frem Prey 2, Wolfenstein: The New Order 2 og The Evil Within 2 på sin E3-pressekonferanse. Det foreligger imidlertid fint lite informasjon om disse titlene ennå.

Selve E3-messen varer fra og med 14. juni til og med 15. juni. Bethesdas pressekonferanse vil bli avholdt 12. juni klokken fire på natten norsk tid.

Dette er en av de seneste Skyrim-modifikasjonene: Se de totalrenoverte byene i spillet »

Siste fra forsiden