Skyrim-modifikasjon totalrenoverer spillets byer

Det ambisiøse oppussingsprosjektet tok over tre år å lage.

Galandil

Det nærmer seg fem år siden lanseringen av The Elder Scrolls V: Skyrim, men en rekke kreative sjeler puster stadig nytt liv i spillet gjennom et stort utvalg av modifikasjoner.

Se litt av hva Holds-modifikasjonen har å by på. (Video: Nozi87)

En av disse modderne – som går under navnet Galadius – har brukt de siste tre årene på å totalrenovere spillets byer, og denne uken kunne han endelig lansere det ferdige produktet.

Som navnet tilsier gir Holds: The City Overhaul Skyrim-byene en skikkelig overhaling, og i tillegg til å pusse opp eksisterende hus utvides også bygrensene for å legge til nye bygninger. Modifikasjonen introduserer også nye innbyggere til hver by, som alle har sin egen, unike bakgrunnshistorie, et eget hus og egne daglige rutiner.

Større storbyer og flere småbyer

Galadius har bygget opp Falkreath, Winterhold og Dawnstar fra grunnen, med særegne design for hver av storbyene. I tillegg har han opprettet en haug med mindre landsbyer, som er plassert utenfor allfarvei for ikke å ødelegge villmarksfølelsen fra originalspillet:

Holds introduserer en rekke endringer til Skyrim-kartet.
Galandil

– Dette er ikke en botanisk hage-modifikasjon eller en skjønnhetsmodifikasjon. Holds skal være tro til spillverdenens historie, samtidig som den utvider bakgrunnshistoriene til Skyrims mange byer og steder.

Ifølge modderen er den største delen av arbeidet fullført, men han planlegger å introdusere nye oppdrag og mer dialog for figurene etter hvert. I tillegg vil han dele opp modifikasjonen, slik at spillere kan velge akkurat de oppussede byene de vil ha.

Holds: The City Overhaul kan lastes ned gratis fra Nexusmods.com, der du også finner instruksjoner for hvordan modifikasjonen installeres.

I fjor fikk Skyrim et nytt mordmysterium.
The Forgotten City lot deg utforske en forlatt by »

Siste fra forsiden