Skytefest på PS3

Söldner-X: Himmelsstürmer til PSN

Snart får Playstation 3-eiere mulighet til å massakrere horder av romvesener.

Eastasiasoft har kunngjort at romskytespillet Söldner-X: Himmelsstürmer kommer til PS3. Spillet er allerede ute på PC, men begrenset distribusjon har hindret det i å bli en stor suksess på plattformen.

Söldner-X: Himmelsstürmer er et horisontalt skrollende 2D-skytespill av den gamle skolen, hvor du får kontroll over et romskip som må kjempe seg gjennom en haug av milijøer fulle av fiender.

Den kommende PS3-versjonen får oppdatert lyd og grafikk, samt en rekke forbedringer i forhold til gameplay. Trophy-støtte loves vi også.

Utviklerne har dessuten lagt inn nye fiender, inkludert en ny sjef. Gameplayet har også blitt balansert, og spillets standardmodus skal være litt lettere enn det var på PC.

Söldner-X: Himmelsstürmer skal lanseres på Playstation Network. Den amerikanske versjonen dukker opp i oktober, mens den europeiske skal følge etter kort tid.

Om du har lyst til å kjøpe originalspillet i boks, har du fortsatt sjansen til å skaffe deg samlerutgaven for PC. Mer info finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden