Darkest of Days til Europa

Skyteglad tidsturist

Tidsreisespillet slippes av The Games Company.

Darkest of Days er et førstepersonskytespill til PC hvor du spiller Alexander Morris, en soldat som tjener under general Custer i slaget om Little Big Horn. I løpet av kampen blir Alexander hardt skadet, men reddes av en mann i merkelige klær som tar ham med gjennom en portal.

Farvel til nabolaget

Mannen er fra fremtiden, og Alexander har ufrivillig blitt utpekt som det nyeste medlemmet av en organisasjon som vedlikeholder historien. Etter et kurs i fremtidens våpen sendes han til tidligere tidsaldere for å rette opp saboterte hendelser. En fiendtlig organisasjon prøver nemlig å påvirke historiens gang, og det er selvsagt din oppgave å stoppe dem.

Darkest of Days ble sluppet i Statene for noen måneder siden, og nå har tyske The Games Company kunngjort at de vil bringe spillet til Europa. Noen dato har ikke blitt satt, og det er ikke engang klart om spillet kommer i år.

I løpet av spillet får vi besøke fem forskjellige tidsperioder. Bortsett fra å besøke Little Big Horn igjen får du også delta i Antietam-slaget, kjempe på østfronten under første verdenskrig, flykte fra en tysk fangeleir under andre verdenskrig og oppleve oldtidsbyen Pompeiis siste timer på nært hold.

En demo av spillet ble sluppet i august, så du kan få en smakebit allerede nå.

Siste fra forsiden