Mad Dog McCree rir igjen

Skyteoppgjør i Vesten

Det filmatiske lyspistolspillet fra 90-tallet får Wii-lansering.

På 80-tallet og fram til sent på 90-tallet var det en rekke spill som prøvde å kombinere filmklipp med interaktivitet. Disse spillene har nesten forsvunnet helt fra markedet, men nå gjenoppstår tre av dem gjennom en relansering på Wii.

Arkadeskytespillene Mad Dog McCree, Mad Dog 2: The Lost Gold og The Last Bounty Hunter får nytt liv på Nintendos konsoll i samlepakken Mad Dog McCree: Gunslinger Pack. Alle tre følger samme oppsett: du er en navnløs fremmedkar som ankommer en by med bandittproblemer i det Ville Vesten. Du løser problemene ved å skyte deg gjennom alle skurkene, mens du prøver å unngå å plaffe ned sivile.

Det spesielle med disse tre i forhold til andre lyspistolspill er selvsagt at alle karakterene er mennesklige skuespillere og omgivelsene er filmkulisser. Mellom skytesekvensene er spillet ispedd korte filmklipp som forteller historien.

I tillegg til å spille med Wiimoten kan du også kombinere den med Zapper-dekselet for den gode, gamle arkadefølelsen. Hvis du går lei av å kverke banditter alene kan du forene krefter med opptil tre andre spillere. Dere kan enten samarbeide om å oppnå en felles poengsum, eller konkurrere om høyest mulige individuelle poengsummer.

Mad Dog McCree: Gunslinger Pack slippes en gang til høsten.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden