Skytespillet Insurgency får oppfølger i 2017

Introduserer enspillerkampanje og e-sportfokusert flerspillerdel.

New World Interactive

New World Interactive har begynt arbeidet med en oppfølger til skytespillet Insurgency, som kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One i 2017. Det melder utvikleren på sine nettsider.

Insurgency: Sandstorm markerer den første konsollanseringen for serien, som begynte sine dager som en Half-Life 2-modifikasjon, før den i 2014 fikk sitt første enkeltstående spill.

Fokus på e-sport

Insurgency: Sandstorm er basert på Irak-krigen.
New World Interactive

I likhet med forgjengeren baseres Sandstorm på Irak-krigen, med en enspillerkampanje der spillere følger krigens forløp fra invasjonen i 2003 frem til i dag. Flerspillerdelen gjennomgår noen forandringer fra tidligere, og vil ifølge New World fokusere mer på konkurransedrevet spill og e-sport.

Utvikleren er allerede i gang med å bygge opp et rammeverk for det nye flerspillersystemet, som spillere vil kunne teste så snart som mulig. Planen er å lansere en betaversjon av systemet i Insurgency – altså det forrige spillet i serien – slik at teamet kan forme det nøyaktig slik både de og spillerne vil ha det før lanseringen av Sandstorm:

– Vi bruker tid på å bygge opp vårt konkurransesystem mens vi mottar data og tilbakemeldinger fra spillere, noe som lar oss skape et kvalitetssikkert produkt og sørger for et solid rammeverk for den nye konsollanseringen. Vi gleder oss til å gi fansen vår den opplevelsen de har ventet på lenge, forklarer Andrew Spearin, kreativ leder for Insurgency.

Når betatestingen sparkes i gang ville New World ikke avsløre enda, og vi fikk heller ikke vite lanseringsdatoen for Insurgency: Sandstorm.

Et nytt Carmageddon-spill er også på vei.
Den blodige bilspillserien utvides senere i år »

Siste fra forsiden