Bli med på blodige billøp i nytt Carmageddon-spill

Kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 senere i år.

Utvikler Stainless Games annonserte denne uken Carmageddon: Max Damage, et nytt spill i den blodige bilspillserien, som etter planen skal lanseres i løpet av 2016.

Carmageddon kommer tilbake.
Stainless Games

I videovinduet øverst i artikkelen kan du se den første traileren for spillet, der både biler og forgjengere går på en smell. Max Damage viderefører seriens brutale tradisjoner, med både eksplosive bilkrasj og overkjøring av fotgjengere i hopetall.

Spillere kan velge mellom over 30 biler og får ødelegge alt på sin ferd gjennom en rekke ulike arenaer, fordelt på tre spillmoduser. Vis hva du er god for og stig i Carmageddon-rekkene i spillets kampanjemodus, gjør hva du vil i «Freeplay»-modusen, eller spill mot venner – og fiender – på nettet.

Kommer til konsoll

Det er ikke lurt å være fotgjenger i Carmageddon-spillene.
Stainless Games

I motsetning til det forrige spillet i serien, Carmageddon: Reincarnation, vil Max Damage ikke bare lanseres på PC, men kommer også til Xbox One og PlayStation 4.

Stainless har imidlertid ikke glemt PC-fansen, som i 2012 spyttet inn 3,8 millioner kroner på Kickstarter og sørget for at Carmageddon gjenoppstod hele 15 år etter seriens forrige spill.

Som takk vil alle som har gått til innkjøp av Reincarnation på PC få Carmageddon: Max Damage helt gratis, skrev utvikleren på Steam.

Et litt mindre voldelig bilspill kommer til PC i mars.
Etter en utsettelse er PC-utgaven av Need for Speed endelig klar »

Siste fra forsiden