Carmageddon tok Kickstarter med storm

Vellykket kampanje på folkefinansieringsnettstedet.

Kronerullingen for Carmageddon: Reincarnation er over, og utviklerne Stainless Games kan sette seg ned for å telle penger. Totalt fikk de inn litt i overkant av 650 000 dollar (nesten 3,8 millioner kroner), som er 156% av beløpet de opprinnelig ba om. Litt av grunnen til den store suksessen kan være et samarbeid med nettbutikken GOG, som ga et skikkelig oppsving da det ble kunngjort.

Rushet på kampanjens siste dag må også ta sin del av æren. På tross av at gigantene gjorde sitt for å trekke oppmerksomheten til E3, klarte Carmageddon-gjengen å samle inn hele 60 000 dollar på én enkelt dag. Dette har naturligvis gjort dem i godt humør:

Gamleversjonen fra 1997.

– Vi ville kysset hver og en av dere hvis det var praktisk å gjøre det. xxxxx (x15736!), sier de i en uttalelse på Kickstarter-nettstedet.

Alt ligger med andre ord til rette for et gjensyn med verdens blodigste bilspillserie, og som et resultat av at innsamlingen gikk bedre enn planlagt vil det nye spillet også komme til Mac og Linux.

Carmageddon: Reincarnation vil følge tett i forgjengerens fotspor, og er et racingspill der du ikke bare risikerer å meie ned en fotgjenger eller to, men får bonuspoeng for å gjøre det. I tillegg til all brutaliteten fra de tidlegere spillene loves vi ekte filledukke-fysikk, samt nye superkrefter som lar deg skape enda mer trøbbel enn tidligere.

Les også: – En tidel av Kicstarter-pengene gikk til utvikling
Les også: Kickstarter-spel får gratis distribusjon

Siste fra forsiden