Flere musikkspill på vei

Slagere og Beatles

Activision og EA ruller ut nye utgaver av Guitar Hero og Rock Band.

Guitar Hero og Rock Band soper inn penger for sine respektive eiere, og det resulterer selvsagt i en stadig strøm av nye utgivelser. Guitar Hero: Metallica er rett rundt hjørnet og to nye spill har nå blitt annonsert for slipp i løpet av året.

Activision og Beenox Studios har annonsert Guitar Hero: Greatest Hits. Denne samlepakken skal slippes i løpet av sommeren og inneholder det beste fra de fire første Guitar Hero-spillene. Den største forskjellen er at mens du i originalutgavene bare kunne spille med gitar kan du her bruke alle instrumentene fra Guitar Hero: World Tour.

48 låter er inkludert i pakken, og her finner vi blant annet Killer Queen fra Queen, Killing in the Name fra Rage Against the Machine, Them Bones fra Alice in Chains og Through the Fire and Flames fra Dragonforces. Alle sangene er originalopptak og kan spilles på den nye vanskelighetsgraden Ekspert+ fra Guitar Hero: Metallica.

Du kan spille i mange av de samme konsertlokalene som har vært med tidligere i serien, og i tillegg blir det åtte nye spillesteder basert på geografiske fenomener. Du kan for eksempel spille på Nordpolen og i Grand Canyon.

Greatest Hits har også de samme nettverksfunksjonene som nyere spill i serien, og lar deg og kameratene spille mot andre band over nettet. Du kan også komponere egne låter med GHTunes og dele dem med andre.

Beatles i september

Electronic Arts, MTV Games og Harmonix har på sin side fortalt at The Beatles: Rock Band kommer over hele verden 9. september og skal selges både som frittstående spill og i en egen pakke med instrumenter.

Instrumentpakken skal slippes i begrenset opplag og inneholder instrumenter basert på de Beatles-medlemmene har brukt. Spillet er også kompatibelt med alle Rock Band-instrumenter og de fleste andre musikkspillinstrumenter på markedet.

The Beatles: Rock Band slippes til Xbox 360, Playstation 3 og Wii. Guitar Hero: Greatest Hits kommer på Xbox 360, Playstation 3, Wii og Playstation 2. Playstation 2-utgaven vil ikke ha de samme nettverksfunksjonene som de andre versjonene.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden