Slakt orker i Shadow of Mordor

Det nye Ringenes Herre-spillet byr på et blodig hevntokt.

Warner Bros

Warner Bros har sluppet nye detaljer om det Middle-earth: Shadow of Mordor, et nytt actionspill satt til universet til J.R.R. Tolkiens Ringenes Herre-bøker. Historien ser ut til å være inspirert av bøkene, men er kokt opp av utviklerne i Monolith Productions.

Slik ser spillet ut. (bilde: Warner Bros).

På hevntokt bak Saurons linjer

Spillet finner sted i tidsrommet mellom Hobbiten og Ringenes Herre. Sauron har vendt tilbake til Mordor, og sendt sine undersåtter til å ta knekken på styrkene som er stasjonert ved Black Gate.

Du spiller Talion, en av soldatene som opprinnelig blir drept. Som om ikke det var nok, har slampene fra Mordor også tatt livet av familien din. Når du så vekkes til live igjen av en mystisk ånd er det med andre ord tid for hevn.

Sint hovedperson. (bilde: Warner Bros).
Warner Bros.

Spillet er et tredjepersons actioneventyr for én spiller, hvor verden dynamisk skal reagere på handlingene du foretar deg. Hver eneste fiende skal være et separat individ med sin egen personlighet og egne styrker og svakheter. Dette skal gjøre de individuelle kampene til unike opplevelser, ifølge Warner Bros.

Siden du har fått mystiske åndekrefter etter å ha stått opp fra de døde kan du ta over fiendene dine og få dem til å spionere på eller ta livet av hverandre. Som i rollespill blir figuren din bedre underveis, og du kan også oppgradere våpnene dine ved hjelp av runer.

Spillet skal lanseres for PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 og Windows-baserte PC-er. Utgivelsen finner sted senere i år, og du kan snart lese mer om spillet på Gamer.no. Vi tok nemlig en titt på spillet på et arrangement i London denne uken.

Tolkiens verden har forøvrig lenge vært svært populær i spillindustrien. Vi skrev nylig et omfattende tilbakeblikk på spillet som startet det hele, nemlig det innovative eventyrspillet The Hobbit.

Siste fra forsiden