Mer The Force Unleashed

Slem og snill

Detaljer om Star Wars-oppfølger.

Selv om han ikke ville bekrefte det, var det ganske klart at produsent Cameron Suey knapt klart å holde seg i skinnet når det gjaldt å snakke om et nytt The Force Unleashed i september. Da var Gamer.no på besøk hos LucasArts i San Francisco, og Suey ble holdt i ørene av en strengt PR-kar.

Dramatisk oppfølger.

Nå har imidlertid Star Wars: The Force Unleashed 2 blitt bekreftet, fått en trailer og et offisielt nettsted. Kanskje ikke så rart, siden originalen fortsatt er det raskestselgende Star Wars-spill noen sinne. Bare i USA har man solgt nærmere seks millioner eksemplarer.

Oppfølgeren kommer i 2010, men det er ikke kjent hvilke plattformer man har bestemt seg for. Det er ganske sikkert at det blir PlayStation 3 og Xbox 360, så blir det spennende å se om man også går for PC (slik som med The Ultimate Sith Edition).

Du spiller i hvert fall nok en gang som Starkiller, det antyder traileren på det sterkeste. Sithen virker nå å være en Jedi med sine blå lyssverd. Både Yoda og Darth Vader snakker under smakebiten, så det er tydelig at denne mannen er litt fanget mellom barken og veden.

Som vanlig leser du mer om spillet her på Gamer.no så snart ny informasjon dukker opp. Sjekk også vår Spillkalender for oppdaterte slippdatoer.

Siste fra forsiden