Slik blir Crysis 2-turneringen

Her er alt du trenger å vite om turneringens skytespill.

Det er vanskelig å finne frem til et skytespill som både er tilgjengelig, relativt nytt og legger til rette for gode kamper mellom kun to spillere. Crysis 2 vil nok for mange virke som et utypisk valg i en slik turnering, men erfaringer fra generalprøven vår på The Gathering 2011 har gjort det stadig tydeligere at det er et godt valg for Gamer's Paradise.

Crysis 2 ble utviklet av tyske Crytek, og er et førstepersons skytespill som setter deg i støvlene til fremtidssoldaten Alcatraz. Han er i besittelse av mye finurlig utstyr, slik som en spesiallaget nanodrakt som gir man umenneskelig styrke, fart og andre egenskaper. Flerspillerdelen kan nok for mange ligne på tilsvarende moduser i spill som Call of Duty og Battlefield, og er både intensiv og utfordrende.

Slik blir konkurransen

Crysis 2 er veldig hektisk.

Alle våre turneringer er en mot en, og i Crysis 2 er vinneren den som dreper motstanderen flest ganger på ti minutter. Konkurransen i dette spillet er kun på PC. Reglene finner du i spillets del av karusellen på toppen av Gamer's Paradise. All spilling inntil finalene vil foregå over Internett, og det er et krav at du er bosatt i Norge.

Førstepremien i Crysis 2-turneringen er 10 000 kroner, i tillegg til en rå spill-PC fra PCStyling.no. Andreplassen mottar for sin del 3000 kroner. Vi ønsker også å belønne tredjeplassen med en gratis spillserver fra Multigamer.no i tre måneder.

Klikk her for å melde deg på den kommende Crysis 2-turneringen

Første runde av konkurransen starter mandag 16. mai, fra klokka 20:00 til 21:30. Du kan melde deg på via turneringssystemet vårt. Dette er første pulje, og man vil måtte spille to kamper mandag 16. mai og to kamper onsdag 18. mai. Skulle du vinne alle sammen så er du klar for sluttspillet, som foregår mellom 10. og 14. juni. Vinnerne av disse vil igjen gå videre til finaler som avholdes i Oslo.

Målet er å drepe motstanderen så mange ganger som mulig.

Blir du slått ut så kan du også prøve på nytt igjen i en annen runde. Vi kommer til å ha nye runder på disse datoene:

Onsdag 18. mai
Fredag 20. mai
Lørdag 21. mai
Tirsdag 24. mai
Lørdag 28. mai
Tirsdag 31. mai
Lørdag 4. juni

Del to av hver delturnering foregår samtidig som neste delturnering. Det vil for eksempel si at del to av turneringen 18. mai avholdes fredag 20. mai. På samme måte vil del to av turneringen 31. mai avholdes 4. juni.

Vi skal også dele ut dagspremier og andre belønninger til andre som deltar i turneringene våre, og slettes ikke bare til de som gjør det best. Dette er altså ikke en konkurranse som er forbeholdt eliten, og vi ønsker å gjøre det givende for alle som deltar.

Siste fra forsiden