Demon's Souls

Slik blir det å spille Demon's Souls-oppussingen

Actionrollespillet lanseres samme dag som PlayStation 5.

Oppdatering 01:26: Sony har rettet på seg selv, og forteller nå at Demon's Souls likevel ikke kommer til PC eller andre plattformer. I en uttalelse til Kotaku forklarer selskapet at traileren hadde feil informasjon, og spillet kommer kun til PlayStation 5.

Den opprinnelige traileren er nå fjernet fra PlayStations YouTube-kanal. Vi legger inn en ny versjon så snart den lastes opp igjen.

Opprinnelig sak følger.

Tidligere i år fikk vi vite at Demon's Souls – den åndelige forgjengeren til Dark Souls-spillene – kommer i oppusset utgave. Kunngjøringen inkluderte kun et kort glimt av ulike mellomsekvenser, men nå har utvikler Bluepoint vist frem hvordan det blir å spille actionrollespillet.

«Hei du! Lenge siden sist. Hatt det bra?».
Sony Interactive Entertainment

Som du kan se i traileren over går turen til samme, gamle Boletaria. Det vil si, det ser ikke lenger gammelt ut, takket være en solid overhaling av spillets utseende.

Som Bluepoint forteller begynte arbeidet med spillet for tre år siden. Målet har vært å være så tro til originalen som mulig, med alt fra historie, verden og spilling. Sistnevnte har imidlertid fått noen «moderne justeringer», med endringer til blant annet kontrolleroppsettet.

– Vi har finjsutert spillet for å sørge for at spillet holder seg ferskt og appellerer til nye brukere som er vant med moderne kontrollerkonfigurasjoner og opplevelser, skriver utvikleren på PlayStation-bloggen.

Demon's Souls blir tilgjengelig samme dag som PlayStation 5, altså 19. november for oss i Norge, og kommer til PC i tillegg til Sony-konsollen.

Rollespill og action blir det også i neste Final Fantasy.
Square Enix avduket Final Fantasy XIV med en lang trailer »

Siste fra forsiden