Demon's Souls

Demon's Souls pusses opp for PlayStation 5

FromSoftwares opprinnelige Souls-spill vender tilbake.

I forkant av ukas PlayStation 5-presentasjon gikk det mange rykter om en nyversjon av Demon's Souls. Torsdag kunne Sony bekrefte at ryktene er sanne, og en oppusset utgave av FromSoftware-spillet er på vei til PlayStation 5.

Du kommer til å dø, men det vil i det minste se pent ut.
Sony

Demon's Souls ble opprinnelig lansert i 2009 og er det første spillet i det som skulle bli FromSofts svært populære Souls-serie. Traileren over gir en kikk på hva slags grafikkoverhaling spillet sikter mot, men noe skikkelig spilling fikk vi ikke se.

Av nyvinninger lokker Sony med noe kalt «Fractured Mode», uten at dette blir forklart nærmere. Spillere kan ellers velge mellom to grafikkinnstillinger; én som fokuserer på kvalitet, med ray tracing og skyggeeffekter, og en annen som sørger for stabil bildefrekvens.

Arbeidet med spillet utføres av Bluepoint Games, ettersom FromSoft selv er opptatt med Elden Ring – det neste actionspillet som teamet laget i samarbeid med Game of Thrones-forfatter George R.R. Martin.

En slippdato for nye Demon's Souls er ikke satt og hvorvidt det blir å se på andre plattformer enn PlayStation 5 er heller ikke bekreftet.

Originalspillet fikk en kjempemottakelse her på bruket.
Les anmeldelsen av Demon's Souls »

Siste fra forsiden