Skywind

Slik blir det å spille Morrowind i Skyrim-drakt

Se den første gameplay-videoen fra Skywind på lenge.

Skywind er navnet på et omfattende moddeprosjekt som innebærer å gjenopplive Elder Scrolls III: Morrowind i motoren til Skyrim. Arbeidet har pågått lenge, og nå har vi omsider fått en ny video som viser oss faktisk gameplay fra verket.

Den nye gameplay-videoen er den første på over ett år og tar oss med på et 15-minutters oppdrag, hvor vi får se både dialog, kamper og magi i aksjon.

I videoen opplyses det at det fremdeles jobbes med å ferdigstille store oppdrag i spillet, og teamet er fortsatt på utkikk etter folk som bidra med stemmeskuespill og nivådesign.

Skjermbilde fra Skywind.
Skjermdump/YouTube

Intet slippvindu ennå

Et lanseringsvindu foreligger ennå ikke, men etter den nye videoen å dømme ser arbeidet ut til å ha kommet langt, og kvaliteten og ambisjonsnivået er det heller ingenting å si på.

Forrige gang Gamer.no skrev om Skywind var i januar i år, da utviklerne demonstrerte de seneste visuelle fremskrittene og fortalte at mange av de spillmekaniske systemene nå er i havn, samt at flere av regionene i spillet er blitt ferdigstilt.

Det er fremdeles høyst uvisst når vi faktisk får anledning til å spille Skywind, men i mellomtiden går det an å holde seg oppdatert på prosjektets hjemmeside og via den offisielle YouTube-kanalen.

Det neste innslaget i Elder Scrolls-serien er for øvrig også kunngjort av Bethesda, men først skal utgiveren konsentrere seg om et annet spill, Starfield. Hva som kommer først av Skywind og Elder Scrolls VI gjenstår dermed å se.

Les også: Bethesda vil at The Elder Scrolls VI skal holde på spillere i minst ti år »

Siste fra forsiden