Slik blir FIFA 11-turneringen

Vi gir deg en gjennomgang av sportsspillet i årets turnering.

Det er nok ingen sportsspill som er i nærheten av like populære som FIFA 11 her i Norge. EAs tradisjonsrike fotballserie er et fast innslag på norske salgslister året rundt, og troner stadig blant landets bestselgende spill. Derfor var det et selvskrevent valg da vi skulle velge sportsspill i vår nasjonale spillturnering, Gamer's Paradise.

FIFA 11 har mange moduser, men den mest grunnleggende og populære er en enkel kamp mellom to lag. Her velger du din favoritt blant et rikt utvalg lag, og kniver til en vinner er utkåret. Spillet er en simulering av verdens mest populære idrett, og har med årene blitt en svært realistisk tilnærming av den kompliserte sporten.

Les også: Premier for over 250 000 kroner

Slik blir konkurransen

Alle turneringene i Gamer's Paradise foregår en mot en, og i FIFA 11 vinner man ved å skåre flere mål enn motstanderen. Reglene finner du i spillets del av karusellen på toppen av Gamer's Paradise-nettsiden, men vi gjentar det viktigste her:

 • Det skal spilles rankert kamp
 • Omgangen skal vare i seks minutter
 • Spillets hastighet skal settes til normal
 • Lagene er valgfrie, men ikke bedre enn 4,5 stjerner

Klokken 19:15 setter vi opp hvem som møter hvem, og resultatet av trekningen finner ved å klikke på den cupen du deltar i på turneringssiden. Fra hver kamp er satt opp har man 30 minutter på seg til å delta. Dukker man ikke opp, går motstander automatisk videre.

Hvis motstanderen ikke dukker opp innen 30 minutter etter at kampen er satt opp på turneringssiden, går du automatisk videre. Dette skal meldes inn som en «ticket». Forklar situasjonen i beskrivelsesfeltet.

Slik gjennomfører du en rangert kamp når du vet hvem du skal spille mot:

 • Legg til vedkommende som venn på din PlayStation 3
 • Bli enige om hvem som skal være vert. Fortrinnsvis den med best nettlinje
 • Velg «online spillmoduser» i hovedmenyen på FIFA 11.
 • Velg kamplobbyer
 • Trykk trekant for å opprette et rom. Kall rommet hva du vil. Husk «Spillregler: Rangert» og huk på kun venner.
 • Velg opprett rom
 • Trykk R2 for å invitere en spiller, velg den spilleren du vil invitere, og velg «inviter til spill»
 • Behold gjeldene innstillinger og trykk lag spilløkt
 • Velg lag og spill matchen

Etter at kampen er ferdig melder man inn resultatet via turneringssystemet. Dersom motstanderen ikke bekrefter resultatet innen 30 minutter må man sende inn en «ticket». Forklar situasjonen kort og gjengi resultatet.

Konkurransen i dette spillet er kun på PlayStation 3. All spilling inntil finalene vil foregå over Internett, og det er et krav at du er bosatt i Norge.

Klikk her for å melde deg på den FIFA 11-turneringen

Førstepremien i FIFA 11-turneringen vår er 10 000 kroner. Andreplassen mottar for sin del 3000 kroner. Vi ønsker også å belønne tredjeplassen med en gratis spillserver fra Multigamer.no i tre måneder. De tapende kvart- og semifinalistene får gavekort fra Elkjøp på henholdsvis 400 og 800 kroner.

Kvalifiseringen gjennomføres i åtte cuper, og den første starter onsdag 1. juni, klokka 20:00. Du kan melde deg på via turneringssystemet vårt. Det skal stå igjen åtte spillere fra hvert spill, hver spillekveld, og disse går videre til sluttspillet som avholdes 14. juni. De to beste fra hvert spill i sluttspillet går videre til en finale i Oslo 26. til 28. juni.

Blir du slått ut allerede på onsdag så kan du også prøve på nytt på disse datoene:

Torsdag 2. juni
Fredag 3 . juni
Lørdag 4. juni
Søndag 5. juni
Mandag 6. juni
Tirsdag 7. juni
Onsdag 8. juni
Torsdag 9. juni

Klikk her for å melde deg på den FIFA 11-turneringen

Siste fra forsiden