Slik blir StarCraft II-turneringen

Her er alt du trenger å vite om strategidelen av turneringene.

#

Snakker man om profesjonelle spillkonkurranser (e-sport) i 2011 så er det umulig å komme utenom StarCraft II: Wings of Liberty. Strategispillet er sannsynligvis det mest populære dataspillet i konkurranseøyemed per dags dato, og har en gigantisk oppslutning på verdensbasis. Derfor var dette et selvskrevent valg da vi skulle velge ut spill til den landsdekkende turneringen Gamer's Paradise.

I rollen som menneskerasen Terran eller en av de to romvesenrasene Zerg og Protoss skal man bygge en base, samle ressurser og overkjøre fienden sin med en egenkomponert hær.

Utvikler Blizzard har lagt ekstremt mye arbeid i balansering, noe som gjør spillet svært dypt og utfordrende i konkurransesammenheng. Her er det livsviktig med detaljstyring og god kjennskap til de ulike enhetenes styrker og svakheter, i tillegg til å planlegge ressurser og basebygging på fornuftig vis.

Slik blir konkurransen

Alle turneringene i Gamer's Paradise foregår en mot en, og i StarCraft II vil målet enkelt og greit være å utslette basen og alle enhetene til motstanderen. Reglene finner du i spillets del av karusellen på toppen av Gamer's Paradise-nettsiden. Konkurransen i dette spillet er kun på PC. All spilling inntil finalene vil foregå over Internett, og det er et krav at du er bosatt i Norge.

Førstepremien i FIFA 11-turneringen vår er 10 000 kroner. Andreplassen mottar for sin del 3000 kroner. Vi ønsker også å belønne tredjeplassen med en gratis spillserver fra Multigamer.no i tre måneder. De tapende kvart- og semifinalistene får gavekort fra Elkjøp på henholdsvis 400 og 800 kroner.

Første runde av konkurransen starter mandag 16. mai, fra klokka 20:00 til 21:30. Du kan melde deg på via turneringssystemet vårt. Dette er første pulje, og deltakerne vil spille to kamper mandag 16. mai og to kamper onsdag 18. mai. Skulle du vinne alle sammen så er du klar for sluttspillet, som foregår mellom 10. juni og 14. juni. Vinnerne av disse vil igjen gå videre til finaler som avholdes i Oslo.

Klikk her for å melde deg på den kommende StarCraft II-turneringen.

Blir du slått ut så kan du også prøve på nytt igjen i en annen runde. Vi kommer til å ha nye runder på disse datoene:

Onsdag 18. mai
Fredag 20. mai
Lørdag 21. mai
Tirsdag 24. mai
Lørdag 28. mai
Tirsdag 31. mai
Lørdag 4. juni

Vi skal også dele ut dagspremier og andre belønninger til andre som deltar i turneringene våre, og slettes ikke bare til de som gjør det best. Dette er altså ikke en konkurranse som er forbeholdt eliten, og vi ønsker å gjøre det givende for alle som deltar.

Les også
Imperiebygging i magiske Ardania

Siste fra forsiden