World of Warcraft

Slik blir World of Warcraft i 2024

Blizzard har lagt frem planene for året som kommer.

Blizzard

TLDR

  • Blizzard har planlagt flere oppdateringer for World of Warcraft i 2024, inkludert utvidelsen kalt The War Within.
  • Flere Dragonflight-oppdateringer skal ut, inkludert introduksjon av Dragonriding til hele spillverdenen og en ny sesong med Dragonflight-raids og spiller-mot-spiller.
  • World of Warcraft Classic vil også se nye oppdateringer i 2024, inkludert nyheter for Season of Discovery og lanseringen av Cataclysm Classic.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

2024 står for døren og med det har Blizzard lagt frem planene for de neste 12 månedene med World of Warcraft. Enda gjenstår det noen oppdateringer for Dragonflight, før The War Within tar over senere på året.

Kanskje mest spennende for World of Warcraft-fans er nemlig det at Blizzard har satt lanseringsvindu for nettrollespillets neste utvidelse. The War Within kommer rundt overgangen fra sommer til høst, som på den amerikanske kalenderen skjer 22. september.

Før den tid skal utvidelsen gjennom alfa- og betatesting. En såkalt «pre-patch», med diverse opplegg like før utvidelsen, kommer også i løpet av sommeren. Så, litt senere på høsten, kommer den første The War Within-oppdateringen med mer historie og nye oppdrag.

2024 for World of Warcraft.
Blizzard

Innen vi kommer så langt skal Dragonflight-kapittelet rundes av. Tre oppdateringer er planlagt i løpet av de neste månedene, som blant annet introduserer Dragonriding – som hittil bare har vært tilgjengelig i Dragon Isles – til resten av spillverdenen. En ny sesong med Dragonflight-raids og spiller-mot-spiller står også på agendaen.

2024 byr også på en haug med nyheter for World of Warcraft Classic. Blant annet skal nivåtaket i den splitter nye Season of Discovery-modusen sakte, men sikkert klatre opp fra 30 til 60. Cataclysm Classic skal også lanseres mot begynnelsen av sommeren.

2024 for World of Warcraft Classic.
Blizzard

Første glimt av fremtiden for World of Warcraft ble avduket i høst. The War Within er den første av tre kommende utvidelser for nettrollespillet. De to neste skal hete Midnight og The Last Titan, og er alle tre del av en større og sammenhengende saga.

LES OGSÅ: Forlik i Activision Blizzard-søksmål – utvikleren må ut med 575 millioner kroner »

Siste fra forsiden