Slik ser du vår Counter-Strike-liga i høst

Norges beste lag skal kjempe om 15 000 kroner de neste månedene.

Dette er lagene som kjemper om premiepotten på 15 000 kroner i 1. divisjon:

Expert-Gaming Teklubben Aposis Gaming London Conspiracy partyastronauts LionsEK Splætta BX3 Elektroniske Sportsklubb Nordic Warthogs

Lørdag 30. august går startskuddet for Logitech G Counter-Strike: GO Series. I to måneder skal Norges 64 beste lag kjempe i fire divisjoner for å finne seg en passende plass i hver sin respektive tabell.

Lagene som vinner mest eller taper mest i 2. og 3. divisjon rykker opp eller ned, mens lagene i 4. divisjon kan rykke opp eller blir værende. De to lagene som til slutt havner på toppen av tabellen i 1. divisjon skal tevle om premiepotten på 15 000 kroner i finalekampen på SpillExpo.

Tre kamper strømmes hver uke

Vi viser tre av fire kamper fra 1. divisjon direkte på GamerTV hver uke. Kampene begynner:

  • 30. august, klokken 18:00
  • 31. august, klokken 18:00
  • 1. september, klokken 19:00

Vi har også laget en egen oversiktsside som samler alt av informasjon om Logitech G Counter-Strike: GO Series. Der kan du se en fullstendig sendeplan for de neste to månedene, se hvordan de ulike lagene i alle divisjonene ligger an på tabellen, lese mer om lagene og finne ut en god del annet.

Det er fritt fram for andre å direktesende kampene fra 2., 3. og 4. divisjon, noe man kan velge å gjøre ved å melde sin interesse på de individuelle kampsidene.

Har du fått med deg at vi også kjører ligaer i StarCraft II og League of Legends?

Finn ut mer om SteelSeries StarCraft League »
Finn ut mer om Logitech G League of Legends Series »

Siste fra forsiden