Podkast

Rad Crew – Sesong 9, episode 19

Slik gikk det da Rad Crew spilte inn en live-episode i Sandnes bibliotek

– The Witcher 3 ligner mer på Red Dead Redemption enn på The Elder Scrolls V: Skyrim.

Live er en helt annen utfordring.
Solveig Kvadsheim

Det blir en litt annerledes episode av Rad Crew denne uka. Vi gjestet nylig Sandnes Bibliotek med et liveshow der seks av oss hadde en liten sofaprat om spill og andre ting som opptar oss. Denne episoden er opptaket av det showet.

The Witcher 3 er ukens snakkis.

Hovedfokuset er så klart på The Witcher 3: Wild Hunt, som flere av oss er i gang med allerede. Are har kommet et godt stykke inn i spillet. Det som slår oss alle er at spillet er mye mer Red Dead Redemption enn det ligner på The Elder Scrolls V: Skyrim. Det er tydelig at CD Projekt Red har latt seg inspirere av det fem år gamle westernspillet.

Ellers blir det selvfølgelig tid til enda mer Konami-prat. Utgiveren kjører på med sin plan om å tilsynelatende trekke seg ut av det vestlige marked, og vi klarer ikke se vekk. Xenoblade Chronicles 3D er også et spill vi tar for oss i løpet av sendingen.

Vi beklager variasjoner i volum men er det live så er det LIVE!

Neste uke er vi tilbake med en vanlig episode.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 14. mai
Rad Crew, 7. mai

Rad Crew, 30. april

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden