Slik gjennomføres sluttspillet

Kvalifiseringen er over. Nå skal de beste kjempe om finaleplass!

De omfattende kvalifiseringsrundene til vår landsomfattende spillturnering Gamer’s Paradise er over. Over 2500 deltakere har kjempet i PC-spillene Crysis 2 og StarCraft II, samt PS3-spillene FIFA 11 og Gran Turismo 5. 256 spillere (64 fra hvert spill) har karret seg til sluttspillet – og disse skal nå konkurrere videre om å bli flydd til en finale i Oslo sentrum helgen 24.-26. juni.

Sluttspillet foregår på kvelden tirdag, onsdag, torsdag og fredag neste uke. Det betyr at vi neste helg vet hvem som reiser til Oslo om tre uker.

Les også: Dette kan deltakerne vinne!

Alle kampene settes opp klokken 19:00 på den aktuelle turneringsdagen. Da kan alle som deltar klikke seg inn på turneringsoversikten for å finne ut hvem de møter.

Slik spilles sluttspillet:

StarCraft II (tirsdag 14. juni)

Man spiller «best av tre» frem til vi står igjen med fire spillere i to semifinaler. Disse fire spiller «best av fem» til vi har to finalister klare. De tapende semifinalistene spiller «best av fem» for å finne ut hvem som blir nummer tre og fire i turneringen. Samme regler som i kvalifiseringen.

FIFA 11 (onsdag 15. juni)

Det spilles enkeltkamper frem til åtte spillere gjenstår. Deretter «best av tre» til vi har to finalister. De som tapte semifinalene spiller «best av fem»-omkamper for å avgjøre hvem som får tredje- og fjerdeplass. Samme regler som i kvalifiseringen.

Gran Turismo 5 (torsdag 16. juni)

Det spilles enkeltløp frem til det gjenstår åtte spillere. Disse åtte må deretter legge til vår Gran Turismo 5-administrator («ErikAndre71») som venn på PSN, slik at finalene spilles i et rom han oppretter. Deltakerne velger en bane hver, og hvis man vinner hver sin gjennomføres det et avgjørende race på TokyoR246. Det kjøres seks runder på hver bane, og det er kun tillatt å velge baner hvor hver runde tar mindre enn to minutter.

Crysis 2 (fredag 17. juni)

Enkeltkamper frem til det står igjen åtte spillere i fire kvartfinaler. Så kjemper man «best av tre» til det er to finalister igjen. Også her spiller de tapende semifinalistene «best av fem»-kamper for å kåre tredjeplass og fjerdeplass. Samme regler som i kvalifiseringen.

Denne informasjonen sendes også på e-post til alle som er med videre. Alle reglene finner man ved å klikke på «vis regler» på respektive spill øverst på www.gamersparadise.no.

Les også
Anmeldelse:

Lykke til!

Siste fra forsiden