Slik ser du vår StarCraft-liga denne høsten

Sesong to starter lørdag og har 30 000 kroner i premiepotten for Norges fremste spillere.

Disse spiller i 1. divisjon:

Avdeling 1 F3.cloudniNe GLEiki F3.HOODOUT SEEDSolO BX3.Scyther BX3.Snitchables F3.Benval TargA3k

Avdeling 2 BX3.CreamCake BX3.Northbrute civi321 BX3.Phaqui Pr3bs Snute MangO rake

I vår avsluttet vi første sesong i Logitech G StarCraft League, og nå er høstsesongen på trappene. Fra lørdag 30. august og frem til slutten av oktober skal Norges 46 beste spillere kjempe seg til toppen i tre divisjoner med to avdelinger i hver divisjon.

Spillerne som vinner mest eller taper mest i 2. divisjon rykker opp eller ned, mens spillerne i 3. divisjon rykker opp eller blir værende. De to spillerne som til slutt havner på toppen i hver sin avdeling i 1. divisjon skal tevle om førstepremien på 15 000 kroner i finalekampen på SpillExpo. Andreplass får 7000 kroner, mens de to sølplasseringene i hver avdeling i 1. divisjon får 4000 kroner hver.

Tre kamper strømmes hver uke

Vi viser tre av åtte kamper fra begge avdelingene i 1. divisjon direkte på GamerTV hver uke. De TV-sendte kampene denne uken begynner:

  • 30. august, klokken 16:00
  • 31. august, klokken 16:00
  • 1. september, klokken 19:00

Vi har også laget en egen oversiktsside som samler alt av informasjon om SteelSeries StarCraft League. Der kan du se en fullstendig sendeplan for de neste to månedene, se hvordan de ulike lagene i alle divisjonene ligger an på tabellen, lese mer om spillerne og finne ut en god del annet.

Selv om vi kun står for direktesendinger av kampene fra 1. divisjon selv vil vi gjerne åpne for at miljøet kan streame og kommentere kampene i de andre divisjonene. Dette kan man gjøre ved å melde sin interesse på de individuelle kampsidene.

Har du fått med deg at vi også kjører ligaer i StarCraft II og Counter-Strike?

Finn ut mer om Logitech G League of Legends Series »
Finn ut mer om Logitech G Counter-Strike: Go Series »

Siste fra forsiden