Forza Horizon 5

Slik ser Mexico ut i Forza Horizon 5

11 unike biomer utgjør seriens største spill så langt.

Microsoft

Forza Horizon 5 ble avslørt under årets E3, og nye skjermbilder publisert via Xbox Wire viser enda mer av det kommende bilspillet. Handlingen er denne gangen satt i hjertet av Mexico, i det utviklerne bedyrer blir det største og mest varierte spillet i serien.

De nye bildene, som du kan se i bildekarusellen under, gir en smakebit på de mange ulike biomene spillet vil bestå av. I alt vil det være 11 unike økosystem å utforske, og disse omgivelsene vil påvirkes av årstider og vær på lik linje med Forza Horizon 4.

– Mexico er nesten som hele verden i ett land: snødekte fjelltopper, tropiske jungler, storslagne daler, vakre strender, eldgammel arkitektur og moderne byer. Når du legger til Mexicos fantastiske kultur – musikken, kunsten, historien og folkene – er det ingen bedre steder å holde Horizon-festivalen, forteller seriens kreative leder, Mike Brown.

Forza Horizon 5 har planlagt lansering på Xbox Series X/S og Windows den 10. november. Spillet blir en del av Xbox Game Pass på lansering.

Siste fra forsiden