Overwatch Contenders League

Slik startet Overwatch Contenders League for våre nordmenn

Norge har hele syv representanter denne sesongen.

Eivind Von Døhlen / Gamer.no

Norge er godt representert under sesong to av Overwatch Contenders League. Fem spillere og to i støtteapparat. Det gjør det ekstra interessant å følge med denne sesongen med norske øyne.

DE NORSKE REPRESENTANENE

Vis mer

Angry Titans
Stefan «ONIGOD» Fiskerstrand
Kha «iPN» Nguyen

One.PoinT
Erik «Frost» Hinderson

We Have Org
Ask «AskForMore» Solheim Pedersen

Last Night's Leftovers
Jørgen «Decod» Myrlund
Usman «TracK» Mohammad
Mikael «mKL» Skjønhaug

God start for de norske

Det startet forrige mandag for Angry Titans. De har Stefan «ONIGOD» Fiskerstrand og Kha «iPN» Nguyen med på laget. «iPN» var benket på mandag, men «ONIGOD» var med da Angry Titans viste at de skal være med helt inn i år også med en sterk 4-0-seier mot Orgless & Hungry.

Tirsdag var det Erik «Frost» Hinderson som fikk sin Contenders-debut for One.PoinT. De åpnet sesongen med en 3-1-seier mot We Have Org som har Ask «AskForMore» Solheim Pedersen i støtteapparatet.

– Det føltes bra å få debuten etter å ha jobbet hardt de siste månedene, og kommet over forskjellige hindringer vi hadde på veien. Jeg hadde en god del nerver før og i løpet av matchen, så jeg følte jeg ikke spilte like bra som jeg til vanlig gjør. Jeg hadde noen gode øyeblikk både individuelt og med laget. Matchen gikk ok etter at vi hadde tapt mot WeHaveOrg i førsesongen, sier Erik «Frost» Hinderson.

Frost er i Norges tropp til VM, og skal reise til USA i September sammen med landslaget.

– Mitt fremtidige mål etter VM vet jeg ikke helt, men akkurat nå så tenker jeg bare å jobbe hardt for å komme så langt vi kan i Contenders League, og så representere Norge i VM, avslutter Frost.

Tekniske problemer

Natt til onsdag åpnet Contenders League i Nord-Amerika, og Last Night's Leftovers med Jørgen «Decod» Myrlund og Usman «TracK» Mohammad i laget, og Mikael «mKL» Skjønhaug i støtteapparatet. Det ble et 3-1-tap mot GG Esports Academy.

Dessverre så hadde Decod slitt med internettet rett før kampstart, og underveis på kartet Anubis falt han ut, og rakk ikke tilbake i tide, slik at Last Night's Leftover måtte forsvare seg med fem mot seks.

WeHaveOrg skal møte CIS Hope mandag 20:00, mens One.PoinT møter finske Team Gigantti samme kveld klokka 22:00. Tirsdag skal Angry Titans ut mot 6nakes 22:00. Last Night's Leftovers møter Fusion University natt til onsdag kl 04.30.

Alle kampene ser du direkte på Overwatch Contenders League sin Twitch-stream »

Siste fra forsiden