Assassin's Creed II blir julegave

Slippes i år

Oppfølger endelig bekreftet av Ubisoft.

Tidligere denne uken kunne vi avsløre noe av innholdet i Assassin's Creed II, og nå har Ubisoft selv omsider bekreftet spillets eksistens.

Det franske selskapet kan fortelle at oppfølgeren allerede har vært under utvikling av Ubisoft Montreal i to år. Spillet skal etter planen komme rundt juletider i år, til "alle plattformer av denne generasjonen". Det kan tolkes til å være PC, Xbox 360, PlayStation 3 og Wii.

– Vi jobber hardt med å toppe opplevelsen man fikk i Assassin's Creed, og har gjort forbedringer i alle faser av spillet, forteller kreativ sjef i Ubisoft, Patrice Desilets, i en pressemelding.

I Assassin's Creed II skal vi få oppleve en stor åpen verden, der vi spiller som rikmannssønnen Ezio i renessansens Italia. Ezio har blitt forrådt av en rivaliserende rik familie, og nå er det tid for hevn. Vi loves større variasjon i oppdrag, nye gameplayelementer, flere våpen og bedre utvikling av hovedpersonen.

– Vi håper den fantastiske historien i renessansen Italia gir fansen en unik, variert og nyskapende Assassin's Creed-opplevelse.

Det originale Assassin's Creed kom ut i november 2007, og har ifølge Ubisoft solgt åtte millioner kopier på verdensbasis.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden