Sly Raccoon og The Mark of Kri får etterfølgere

Nå er det enda flere etterfølgere er på vei, denne gangen til PS2-spillene Sly Racoon og The Mark of Kri.

Sly Racoon var et litt merkverdig plattformspill som hadde stort potensial, men som ikke helt klarte å overbevise vår anmelder, som gav det karakteren 6. Nå jobber Sucker Punch med en etterfølger, som visstnok dropper de svært lineære brettene i originalspillet til fordel for en langt mer åpen design, hvor spilleren får flere valgmuligheter. I tillegg skal det bli mulig å kontrollere andre karakterer i tillegg til Sly Cooper, som var hovedpersonen i originalspillet.

Det fortelles også om en oppfølger til The Mark of Kri, et kritikerrost spill som fikk karakteren 8 i vår omtale. Originalspillet var et snikespill som unngikk noen av de vanlige klisjéene i sjangeren ved å legge handlingen til et spennende fantasyunivers. Sony har ikke ønsket å kommentere ryktene om en oppfølger til dette spillet, noe som kan tyde på at de ikke helt har bestemt seg om de skal satse på den eller ikke.

Ytterligere detaljer om disse prosjektene får dere etter som de kommer. Det er ikke fastsatt noen utgivelsesdatoer enda. Du kan finne ut mer om originalspillene ved å lese omtalene våre, som vi har lenket til under.

Siste fra forsiden