Smart blondine til Wii og DS

Nytt So Blonde-spill underveis

Nintendos konsoller får en ny og annerledes utgave av eventyrspillet So Blonde.

På Games Convention i Leipzig kunngjorde den tyske utgiveren dtp (som utgir spill under navnet Anaconda) at eventyrspillet So Blonde får to nye versjoner, til Wii og DS.

Sunny viser denne piraten hvor skapet skal stå.

I So Blonde blir den unge og selvopptatte blondinen Sunny på en øde tropeøy etter at familiens yacht havner i en kraftig storm. Stormen viser seg tydeligvis også å være litt magisk, for når Sunny våkner opp på stranden befinner hun seg plutselig i sjørøvertiden.

Sunny virker i starten ganske hjelpeløs i de nye omgivelsene, men etter hvert viser det seg at den bortskjemte Paris Hilton-kloningen har både kløkt og overlevelsesinstinkt, noe som kommer godt med i de mange farlige situasjonene hun havner i.

De nye versjonene av spillet vil ikke følge handlingen i PC-versjonen slavisk. I den kommende versjonen havner hun på en annen del av øya, og får andre allierte og bekjentskaper.

Selv om mye også vil være det samme, får vi en ny historie og nye dialoger, samtidig som gameplayet har blitt redesignet for de nye plattformene.

De nye versjonene av So Blonde skal etter planen bli ferdigutviklet i 2009. PC-utgaven er ferdig, og har kommet ut i ulike europeiske land, men venter fortsatt på en engelskspråklig verdenslansering.

Les mer hos Adventuregamers.

Siste fra forsiden