Snart blir inFamous: Second Son enda bedre

Utvikleren har røpet hva som kommer i den neste oppdateringen.

Sucker Punch

Blant spillene som hittil har blitt lansert til den nye generasjonen konsoller er det antakelig inFamous: Second Son som har fått den beste mottakelsen, i alle fall her på verket, hvor anmelderen belønnet spillet med karakteren 8 av 10.

Det finnes imidlertid alltids rom for forbedringer, og nå melder utvikleren Sucker Punch på PlayStation-bloggen (via Gamespot) at en oppdatering er på vei til det PlayStation 4-eksklusive actionspillet.

Oppdateringen vil hovedsakelig omfatte tre nye funksjoner, som ifølge Sucker Punch skal være basert på ønsker og oppfordringer fra fans via sosiale medier og andre Internett-fora.

Mange liker visst å ta skjermbilder av kaoset i inFamous: Second Son.

Valgfri HUD og et øvre tak på bildefrekvensen

Den ene endringen lar deg endre tidspunktet på dagen, noe som visstnok er det aller mest populære ønsket blant fansen. Denne funksjonen vil bli låst opp straks man har fullført spillet.

Dernest har utvikleren også bestemt seg for å la spilleren skru grensesnittet av og på. Dette er rettet mot dem som liker å ta renere skjermbilder.

Ifølge utviklerne har en del spillere savnet muligheten til å sette et tak på bildefrekvensen i spillet, og i den kommende oppdateringen vil også dette fikses. Det betyr at man kan sette et tak på maksimalt 30 bilder per sekund, dersom man ønsker dette.

Ellers vil oppdateringen fikse diverse bugs, uten at det presisere hvilke, og Sucker Punch utelukker heller ikke at det vil komme enda flere endringer dersom de føler seg «inspirerte». Oppdateringen kommer tidligst om to uker.

Vi har tatt en prat med utvikleren av inFamous: Second Son: De ville gi serien en helt ny start på PlayStation 4 »

Siste fra forsiden