Snart er fengselsspillet Prison Architect ferdig

Og det kommer kanskje til konsoll.

Introversion Software

Det Dwarf Fortress-inspirerte strategispillet Prison Architect har vært tilgjengelig for kjøp og spilling en god stund, blant annet på Steams «early access». I løpet av den tiden har spillet utviklet seg kraftig, og fått en rekke nye funksjoner.

Nå er det imidlertid snart ferdig. I en video der utviklerne presenterer nyhetene i den ferskeste utgaven av spillet annonserer de også at det skal forlate «early access» i løpet av året.

Bygg ditt eget fengsel.

Vil fortsatt få oppdateringer

Det betyr at vi kommer til å få versjon 1.0 av spillet i år, men det betyr ikke nødvendigvis at utviklingen stanser. Utviklerne sier nemlig at de vil fortsette å gi ut oppdateringer hver måned, i alle fall i en periode.

Videre forteller produsent Mark Morris at de vil forsøke å få i stand en butikkutgivelse av spillet, samt kanskje en konsollversjon. De vil også fokusere litt på spillets iPad-versjon i tiden som kommer.

Om du ikke har hørt om Prison Architect før, kan vi fortelle at det er et spill der du må designe et velfungerende fengsel. Det er selvsagt lettere sagt enn gjort.

Vi tok en titt på Prison Architect tidlig i 2013, og på det tidspunktet var det åpenbart at utviklerne fortsatt hadde en god del igjen av utviklingen. Fundamentet var imidlertid på plass, og spillet var allerede ganske artig.

Den aktuelle videoen.

Siste fra forsiden