Snart kan du prøve Overwatch helt gratis

Blizzard disker opp med kostnadsfri testing.

Blizzard

Det hektiske, fargerike skytespillet Overwatch har blitt en uforbeholdent suksess, og om du ennå sitter på gjerdet får du snart en god mulighet til å gjøre deg opp en endelig mening om spillet. En ny runde gratisspilling er nemlig på vei, melder utvikleren.

Denne gangen kan du spille Overwatch helt kostnadsfritt fra og med 16. februar til og med 19. februar, altså hele helgen. For oss nordmenn starter gratisspillingen klokken 20.00 fredag kveld.

Overfører fremgang til det fulle spillet

Blizzard Entertainment

Om du spiller på konsoll får du tilgang til gratisspillingen ved å søke etter Overwatch på nettjenestene til PlayStation 4 eller Xbox One og deretter velge «Overwatch Free Weekend». På PC må du installere Battle.net-appen og opprette en Blizzard-konto, om du ikke allerede har dette på plass, før du laster ned spillet.

Samtlige av spillets 26 figurer blir spillbare under prøveperioden, og du får også tilgang til alle kartene og spillmodusene, samt muligheten til å gå opp i ferdighetsnivå, låse opp konfigurasjoner og tjene «loot»-kister. Som alltid med denne type «lokketilbud» vil all fremgang overføres til det fulle spillet om du skulle bestemme deg for å kjøpe det.

Overwatch har blitt et meget populært skytespill på kort tid, og nådde 30 millioner registrerte spillere under ett år etter lanseringen i mai 2016. Spillet har også blitt bredt omfavnet som konkurransespill. Den siste tiden har spillet fått hard konkurranse fra blant annet Playerunknown's Battlegrounds.

Her på verket fikk Overwatch solide 9 av 10 mulige poeng av vår anmelder.

Fortnite gjør det også ganske bra: Nylig nådde spillet 3,4 millioner samtidige spillere »

Siste fra forsiden