Test Peace Walker nå

Sniking for fire

Konami har sluppet en demo av neste Metal Gear Solid.

Hideo Kojimas kommende snikespill Metal Gear Solid: Peace Walker skal ligge i europeiske butikkhyller mot slutten av mai, men du behøver ikke vente så lenge med å prøve det neste eventyret til Big Boss.

Snake og hans kamerat Snake

En demo har nemlig blitt sluppet på det europeiske PlayStation-nettet, og kan lastes ned på din PSP. Det er sluppet få detaljert om denne demoen, bortsett fra at den inneholder fire oppdrag hvor vi får teste diverse spillmekanismer.

Fullversjonen av Peace Walker foregår i Costa Rica på 70-tallet. Landet har ingen egen hær, så når en mystisk og tungt bevæpnet hær tar seg til rette er det lite myndighetene kan gjøre. En representant for landet reiser til Columbia for å hyre soldatlegenden Big Boss (alias Naked Snake) og hans leiesoldater, Militaires Sans Frontières. De må infiltrere fiendens tungt bevoktede hovedkvarterer, finne ut hvem de er og bli kvitt dem.

I klassisk Metal Gear-stil skal vi snike oss forbi soldater og nedkjempe spektakulære sjefer. I tillegg til den faste enspillerdelen er det også lagt til en fyldig samarbeidsmodus hvor opptil fire spillere kan infiltrere sammen. Blant de nye funksjonene som introduseres i denne modusen finner vi en ny utgave av den gode, gamle pappesken med nok plass til to personer.

Siste fra forsiden