CS:GO kvinnelandslaget

Snipp, snapp, snute for det norske kvinnelandslaget i EM

Frankrike ble for sterke for Norge under EM i Counter-Strike: Global Offensive.

Donya Jabari

Kvinnelandslaget i Counter Strike: Global Offensive startet EM effektivt med seier over både Serbia og Tsjekkia, før det ble et knepent tap mot IESF i tredje runde. Kvelden som skulle sikre både videre avansement og premiepott for damene endte dessverre i skuffelse.

LES OGSÅ: Disse fem representerer Norge i EM

Damelandslaget er

Vis mer

no Thea «pullox» Evensen
no Marita «Minnie» Siljan Sørensen
no Aurora «Aurora» Lyngdal
no Kaia «Kiki» Holmen
no Anniken «Anniken» Bergersen

Norge velger Overpass

Norge fikk begynne kartvalgene og valgte Overpass som første kart. Som terrorister fikk laget det vanskelig og måtte se Frankrike ta runde etter runde. Til pause sto det hele 12-3, men Norge nektet å gi seg. De norske jentene kjempet seg hele veien tilbake til 15-15 på tavla og overtid ventet. Her var dessverre Frankrike hakket bedre og vant 19-16.

Frankrike valgte Dust2 og tok raskt kommandoen med en tidlig 6-0 ledelse. Norge hentet seg tilbake og svarte med å vinne de neste syv rundene, før Frankrike avsluttet best til pause og ledet 8-7.

Plankekjøring for Frankrike

I den svært viktige pistolrunden etter sidebyttet glapp det for Norge, og derfra ble det vanskelig å komme tilbake. Frankrike dominerte fullstendig og slapp aldri Norge ordentlig inn i kampen igjen. Frankrike tok åtte runder på rad og vant til slutt 16-7, 2-0 i kamper.

Med det er Norge ute EM som endte med en delt 4-5.plass og kvinnelandslaget er ferdigspilt for denne gang.

LES OGSÅ: Ekteparet sikret seier i Telialigaen

Siste fra forsiden