Telialigaen - Leauge of Legends

Ekteparet sikret seier i Telialigaen

Sesongens første poeng er nå sikret, etter at ekteparet fra Skien vant mot NTNUI i Telialigaen League of Legends.

Det burde ikke være noen tvil om hvem som gjør de tunge løftene i denne duoen.
Privat

SLIK ENDTE FJERDE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

TIRSDAG 13. SEPTEMBER

Rich Gang 0 - 2 Domino
Bifrost 0 - 2 KAOS
NIGHTMARE 1 - 2 Vanir
Riddle 2 - 1 Lazy in Life
nDurance 2 - 0 NTNUI

Se alle resultatene her »

Jakten på sesongens første poeng i Telialigaen er over for ekteparet Håkon «Pøbel» Gabrielsen og Julie «ponni» Gabrielsen, og resultatet ble full pott. To kart og tre poeng mot NTNUI i fjerde runde.

Skal vi tro nDurance-spiller Håkon «Pøbel» Gabrielsen var det en etterlengtet seier, og en seier som kan komme til å bli sesongens vendepunkt for laget.

– Det er deilig å se at det står noen poeng bak navnet vårt nå. Vi hadde forventet at vi kunne ta dette oppgjøret, og når vi oppfyller våre egne forventninger er det ekstra stas. Jeg tror dette var en veldig viktig seier å ro i land, slik at vi kan samle litt energi og driv før de neste kampene. Vi føler også at vi nærmer oss mer og mer en stil vi liker å spille, og at vi alle er på samme bølgelengde, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Disse fem skal representere Norge under EM i Counter-Strike for kvinner

– Han gir meg støtten jeg trenger for å briljere

DISSE SPILTE FOR NDURANCE

Vis mer

no Håkon «Pøbel» Gabrielsen (Top)
no Markus «Unique» Bruun (Jungle)
se Gabriel «Lifestyle» Osman (Mid)
fi Connor «Abokado» Foley (ADC)
no Julie «ponni» Gabrielsen (Support)

En skulle tro at sesongens første seier var noe verdt å feire, men ekteparet Gabrielsen tok det rolig etter tirsdagens kamp ifølge Top Lane-spilleren.

– Det ble ingen feiring, men vi satt på Discord med noen venner og så oppgjøret i reprise for å nyte kampen og den flotte kommenteringen til «Dacreq» og «DogSledder». Det er alltid morsomt å høre hva de har av kommentarer og eventuelle stikk, sier han til Gamer.no.

Slik ser tabellen ut etter fjerde runde.
Skjermdump: Telialigaen.no

LES OGSÅ: BLAST bekrefter Paris-Major

Ekteparet har spilt League of Legends sammen i seks år, og Håkon har beskrevet det å spille på lag med sin ektefelle som helt nydelig. Julie er ikke uenig med ektemannen, og kan fortelle Gamer.no at hun setter spesielt pris på støtten hun får.

– Det fungerer helt supert å spille på lag med Håkon. Vi har spilt sammen i så mange år, så vi er veldig synkroniserte på både avgjørelser og hvordan vi ønsker å spille spillet. Det er også veldig deilig å ha noen å støtte seg på når nervene kommer krypende. Håkon kjenner meg tvers igjennom på både godt og vondt, og han gir meg støtten jeg trenger for å briljere på Summoner's Rift.

Ønsker å fremme positivitet i miljøet

I et lagspill er det nesten helt uunngåelig at det oppstår uenigheter mellom spillerne. Det er det ingenting galt med, og stort sett alt kan løses på en konstruktiv måte. Det har vært et av de viktigste fokusområdene for Skien-paret, og Håkon kommer med en oppfordring til spillmiljøet i sin helhet.

– Vi er veldig glade i å bygge hverandre opp, og skape positive blikk på situasjoner rundt oss. Vi har et ønske om å vinkle alt konstruktivt og på en hyggelig måte - droppe unødvendige kommentarer og slikt. Der vil jeg gjerne komme med en oppfordring til spillmiljøet generelt. Det er som regel veldig mye fokus på å være best, og jeg føler at det blir en mentalitet som går ut på at ingenting er godt nok, og at å utpeke feil eller gjøre narr av folk er veldig greit å gjøre, sier han til Gamer.no før han fortsetter.

«Pøbel» og «ponni» ønsker å fremme positivitet i miljøet.
Privat

– Konstruktiv kritikk er selvsagt alltid verdifullt, men det kan være greit å ta en runde med seg selv før man fyrer løs alt man tenker. Det hadde jo vært supert om vi klarer å bygge hverandre opp istedenfor å rive hverandre ned.

LES OGSÅ: Overkjøring i den europeiske League of Legends-finalen

Julie er enig med ektemannen, og drar inn et eksempel fra virkeligheten som på alle måter gjelder like mye i det konkurransedrevne League of Legends-miljøet.

– Jeg lærte av en ridelærer en gang i tiden at det å snakke nedsettende om andre som har mindre erfaring, eller som du anser som dårlige, er så utrolig unødvendig. Alle må starte et sted. Det er ingen som starter med en idrett eller en hobby og er profesjonelle fra start. Vi må være rause med hverandre, og oppmuntre hverandre. Hvis vi ikke er det, kommer det ikke til å være noen framtid innenfor idretten vi elsker.

– Vi tar med oss det positive

DISSE SPILTE FOR NTNUI

Vis mer

no Ola «Akuh» Sagberg (Top)
no Oscar «Loner» Lone Olsen (Jungle)
no Hallvard «Ostefyr» Rekkebo (Mid)
no Bjørnar «Bjørstar» Vikhagen(ADC)
no Jakob «Bjor» Bjørvig Henriksen (Support)

Før oppgjøret mot nDurance var Top Lane-spiller Ola «Akuh» Sagberg fast bestemt på at dette var en kamp studentene måtte vinne. Ikke bare for å plukke poeng, men også for å bevise at de hører til på øverste nivå.

NTNUI hadde store muligheter til å snu første kart i sitt favør, men på andre kart møtte de rett og slett nDurance-veggen. Sagberg spekulerer i om tapet skyldes mangel på erfaring med lagspill i spillergruppa.

Slik ser resten av sesongen ut for NTNUI.
Skjermdump: Gamer.no

– Første kart kunne gått begge veier. Vi gjorde litt for mange feil, og spilte ikke alltid ut slåsskampene slik vi burde ha gjort det med tanke på heltene vi hadde valgt ut. Andre kart gikk ikke vår vei, og det er sånn som skjer. Det er mulig at vi ble litt påvirket av tapet på åpningskartet. Det er nok en erfaringssak, samt det faktum at nDurance var litt bedre enn oss på det meste. De har åpenbart mye erfaring sammen som et lag, og det mangler fremdeles hos oss. Vi tar med oss det positive og ser fram til neste kamp, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: – I mine øyne er SKADE X det beste laget i Norge

Med fem runder igjen av høstens sesong er det enda tid til å sanke seire og poeng. NTNUI skal riktignok møte flere antatt sterkere lag, men Top Lane-spilleren kan fortelle Gamer.no at lagets motivasjon bare blir større og større.

– Det er alltid kjipt å tape, men alle som spiller på laget var klar over nivået i førstedivisjon før sesongen startet. Vi blir naturligvis skuffet over resultatet, men det viktigste for oss er å bli bedre som et lag. Motivasjonen vår blir bare større og større for hvert tap, og vi ser klart hva vi må jobbe med framover. Nå som lagopstillingen vår er stabil vil det ogås være enklere å få en fremgang.

Siste fra forsiden