StarCraft II

Snute er ute av DreamHack Open: Stockholm

Og med det er sjansene for et WCS-sluttspill nesten lik null.

Blizzard Entertainment

Den norske StarCraft II-profilen Jens «Snute» Waller Aasgaard har i løpet av året spilt i en rekke turneringer hvor målet stort sett har vært det samme: Å sanke nok poeng til å kvalifisere seg til WCS-sluttspillet på BlizzCon i november. Under helgens DreamHack: Stockholm hadde Snute sin aller siste sjanse til å få med seg de siste avgjørende poengene.

Det gikk dessverre ikke slik Snute hadde håpet. Etter å ha kommet seg til det tredje gruppespillet så sjansene hans ganske gode ut, men før han kunne puste lettet ut måtte han slå koreanske Kang «Solar» Min Soo. Med marginene mot seg klarte ikke Snute å hale i land en seier, og røk ut på stillingen 2-0.

Små sjanser

Det betyr at Snute nå har svært små sjanser for å komme seg til BlizzCon i november, hvor det kun er de 16 best rangerte spillerne i verden som går videre. Selv om Snute for øyeblikket ligger på 16. plass på tabellen er det mange under ham som har mulighet til å få med seg nok poeng i andre turneringer som Snute ikke er med i.

Statistikksiden sc2.4ever.tv har regnet ut at Snutes sjanser til å komme seg til BlizzCon akkurat nå er på rundt 10%, men de sjansene kan fort bli mindre bare i løpet av helgen.

Om du har lyst til å se hvordan det går med de andre spillerne på DreamHack Open: Stockholm, kan du følge turneringen på vår strømmetjeneste GamerTV.

Siste fra forsiden