SOCOM 4 og God of War 2 til PS3?

Computer & Video Games hevder at PS3 vil være tilgjengelig på årets E3, og at den vil vises sammen med flere spill.

Det britiske nettstedet Computer & Video Games har snakket med kilder hos Sony, som har fortalt dem at den japanske konsollprodusenten planlegger å bruke E3 til å vise flere PS3-spill kjørt på ekte maskinvare. Et av disse er SOCOM 4, som visstnok skal se helt fantastisk ut, og som sannsynligvis blir en lanseringstittel for konsollen.

Dessuten sier C&VG at Sony jobber med et God of War-spill til PS3. Forgjengeren var et av denne konsollgenerasjonens beste actioneventyr, og hvis etterfølgeren klarer å følge opp, blir den uten tvil en tittel verd å se opp for. Det fortelles imidlertid også at både SOCOM 4 og God of War-etterfølgeren også vil komme til PS2, etter som Sony fortsatt vil støtte den gamle konsollen sin.

Computer & Video Games har også snakket med flere utviklere, som tror at Sony kommer til å lansere PS3 i mars 2007 i Europa. Om dette er rett, og ryktene om en amerikansk og/eller japansk lansering i september stemmer, vil vi måtte vente hele seks måneder ekstra på Sonys nestegenerasjonskonsoll.

Siste fra forsiden