SOCOM II

Ja, du leste riktig. Sony har akkurat gitt ut en oppdatering til PS2-spillet SOCOM II.

Oppdateringer (patcher) er en ting PC-eiere er vant med, både på godt og vondt. Ofte kan det virke som spill skipes litt uferdige, kanskje for å rekke en tidsfrist. Så kommer det ut en oppdatering som reparerer feil utviklerne gjerne var klar over allerede før spillet kom ut i salg. Dette er noe som irriterer mange, da det burde kunne forventes at spill en kjøper i butikken er ferdigutviklet.

Samtidig er det mange oppdateringer som legger til funksjoner spillere har spurt om, og på denne måten gjør spillet bedre enn det opprinnelig var, uten at det nødvendigvis betyr at det ble solgt med mangler. Lenge har oppdateringer kun vært et fenomen på PC, men nå som flere og flere konsolleiere kopler seg opp på nettet, ser det ut som om det kanskje kan bli vanlig på konsoll også. Sony ser ut til å ha tatt første steg i denne retningen ved å gi ut en oppdatering til PS2-spillet SOCOM II.

Denne oppdateringen vil bli lagret på minnekortet du bruker når du spiller SOCOM II. Den forhindrer en rekke "exploits", altså måter folk kan utnytte særtrekk eller småfeil ved spillet på for å skaffe seg urettferdige fordeler i forhold til andre, og er slik sett kun relevant for de som spiller SOCOM II i flerspillermodus på nettet. Sony vil ikke offentliggjøre noen liste over forandringer, da de mener dette kan føre til nye måter å jukse på.

Du må naturligvis ha PS2-maskinen din koblet til nettet for å kunne laste ned (og ha nytte av) denne oppdateringen.

Ny info: Sony glemte naturligvis å fortelle at denne oppdateringen kun er relevant for kjøpere av den amerikanske versjonen av SOCOM II.

Siste fra forsiden