Sommernyheter for DS

Fargerik konsoll

Til sommeren kommer DS i tre nye farger, og får samtidig et nytt bruksområde.

Hvis du ikke er fornøyd med de ulike fargene DS leveres i per i dag, får du snart nye fargeglade valg. 13. juni lanseres Nintendo DS Lite i rødt, lyseblått og grønt.

Passer denne fargen best til dine vakre øyne?

En uke senere, 20. juni, er det europalansering for en ny programvare til DS. Da slipper Nintendo Cooking Guide: Can't Decide What To Eat?, et «spill» i Nintendos Touch! Generations-serien. Touch! Generations er en serie programvarer og spill som skal være lette å sette seg inn i, samt interessante for mennesker som vanligvis ikke spiller.

Cooking Guide er en digital kokebok som gir deg over 250 ulike oppskrifter fra hele verden. Du kan søke i den etter oppskrifter som har et visst antall kalorier, som kommer fra et spesielt land, eller som bruker noen av dine favorittingredienser.

Du kan styre kokeboken med både DS-pennen eller mikrofonen, og Nintendo lover et brukergrensesnitt som er svært lett å lære.

Hvis du ikke er helt trygg på kjøkkenet inneholder Cooking Guide små filmklipp som demonstrerer hvordan du skal utføre enkelte av oppgavene på veien mot et fyrstelig måltid.

Siste fra forsiden