Gamer.no StarCraft II Archon Mode Challenge

Søndag ble Archon Mode-turneringen vår avgjort

Flere av Norges beste StarCraft-spillere slo seg sammen i den nye modusen.

Blizzard Entertainment

Oppdatering mandag 7. desember: Moose Destroyers («Snute» og «Richie») vant turneringen etter å ha slått Bare Eiki Band («Eiki» og «Creamcake») i finalen. Vi kommer tilbake med egen artikkel om finalen og intervju med vinnerne. Original sak følger:

Denne uken har 60 spillere deltatt i StarCraft II Archon Mode Challenge på Gamer.no. De 30 lagene har vært gjennom et gruppespill, nå er de 16 beste videre til et spennende sluttspill. Det hele skal avgjøres fra klokken 16:00 søndag.

Vises på BarCraft i Oslo og Trondheim

All spilling foregår på nettet, og GamerTV har direktesending med publikum fra BarCraft i Oslo. Her vil kommentatorduoen Eskil «Fearsome» Uggen og Julian «DogSledder» Nash sitte og lose seerne gjennom en kamp i hver runde, en av semifinalene og selvsagt den avgjørende finalen. I tillegg blir det konkurranser med premier for de som er tilstede i lokalet.

BarCraft i Trondheim har også satt opp et lokalt arrangement dedikert til denne turneringen i dag.

HVA ER ARCHON MODE?

Vis mer

Spillvariant i StarCraft II der to spillere kan dele kontroll over én og samme hær. Dette er et frieri til spillere som ikke ønsker å hoppe ut alene i den konkurransefokuserte flerspillerdelen. Én spiller kan for eksempel fokusere på å samle ressurser og bygge bygninger mens en annen kontrollerer styrkene i kamp.

PREMIENE:

1. plass: 2 x 500 kroner, to Collector's Edition, to t-skjorter, to hettegensere og plakater

2. plass: 2 x 500 kroner, to t-skjorter, to hettegensere og plakater

3. plass: 2 x 500 kroner, to hettegensere og plakater

4.-8. plass: 2 x 250 kroner, to t-skjorter og plakater

9.-12. plass: Plakater

Slik spilles første runde i sluttspillet:

  • Bare Eiki Band mot EMBNEX Best Archon
  • Øygarden eSport mot Release erL from Gamer.no Jail
  • HeltEn og foreverdiamond mot Expert Gaming Archon
  • The Creeps mot F3
  • TeamOWGDHA mot Team Apple Shark
  • FREKT E-Sport og Julegløgg mot Team Leif
  • Gobypls mot Rebel Alliance
  • Trideaus mot Moose Destroyers

Sluttspillet spilles best av fem til og med semifinalen. Finalen spilles best av syv. Hele oppsettet for sluttspillet ligger her, og vil bli fortløpende oppdatert utover ettermiddagen og kvelden.

«Snute» deltar

Blant lagene som er videre finner vi Moose Destroyers, som består av superstjernen og regjerende seriemester «Snute» og kameraten «RiChY». Disse gutta spilte to-mot-to da de var en del av GamersLeague tidligere i sin karriere. Sammen vant de flere turneringer og var regnet som de beste i Europa for mange år siden.

Bak lagnavnet Bare Eiki Band ser vi «CreamCake» og «Eiki» fra 1. divisjon av Telenorligaen. Disse to ledet den internasjonale ligaen i Archon Mode noen uker etter lansering av StarCraft II: Legacy of the Void.

I de andre lagene som har kommet til sluttspillet har vi blant annet toppspillere som «Civi» og «Queenhustlers», og «Northbrute» og «MiCroLiFeX». I tillegg er det spillere fra lavere divisjoner i Telenorligaen, samt noen ukjente navn som kan overraske den norske eliten dersom de spiller på sitt aller beste.

De som ikke kan komme på BarCraft får selvsagt mulighet til å følge oppgjørene på GamerTV.

Les også
Anmeldelse: StarCraft II: Legacy of the Void

Siste fra forsiden