Sonic finner tilbake til røttene

Sega jekker Sonic-universet ned en dimensjon.

Sonic har de siste årene vært å finne på forskjellige konsoller, i 3D-titler som ikke helt er representative for det snittet spillene pleide å ligge på. Mange har vært kritiske, og nå har Sega hørt på fansen, de bringer Sonic tilbake til sin opprinnelige 2D-form.

Sonic i gamle dager.

Prosjektet har fått navnet "Project Needlemouse". Needlemouse var, før Sonic ble Sonic, hans opprinnelige navn. Ettersom navnet stammer fra Sonics tidligere dager blir det naturlig å tro at dette spillet vil bygge på mange av de tradisjonelle spillene som kom ut tidlig på 90-tallet, det er også disse spillene som blir betraktet som de beste i serien. Det kan virke som om Sega gjør som Namco, som lanserte Megaman 9 i fjor, ti år etter forgjengeren Megaman 8. Dette var en gest for tilhengerne av de gamle, tradisjonelle spillene og det ble godt mottatt.

Det er foreløpig ikke kommet noen annen informasjon enn at dette vil bli en god gammeldags Sonic-opplevelse som er rettet mot fansen av de gamle spillene. Spillet vil komme ut en gang i løpet av 2010.

Se traileren til Project Needlemouse:

(Kilde: gamespot.com)

Siste fra forsiden