Sonic på Nintendo Wii

SEGA har kunngjort at det blå piggsvinet av en maskott også vil finne veien til Nintendo Wii.

Bak arbeidstittelen Sonic Wild Fire skjuler deg seg et nytt Wii-eksklusivt Sonic-spill. Vi blir lovet et intenst plattformspill, som kombinerer den rabiate krabatens hurtighet med et kontrollsystem skreddersydd for Wii-kontrolleren. Spillet blir dessuten Sonics første soloeventyr siden det opprinnelige Sonic The Hedgehog fra 1991.

Slemminger har stjålet de siste sidene i en av historiene i 1001 natt. Hva er da mer naturlig enn at Sonic gjenskaper det tapte? På din ferd i historiebokens verden får du frese mellom palmetrær, glinsende oaser og skjelvende steinsøyler. Rundt omkring i verdenen finner du dessuten områder som må aktiveres for å utføre nye triks og stunt.

Ved hjelp av Wii-kontrolleren skal spillopplevelsen bli friere og mer intuitiv enn noen gang tidligere. Kontrolleren holdes horisontalt med to hender, og Sonic styres ved å lene den til sidene for å svinge, skyve den fremover for å angripe, og så videre. Spillet vil dessuten inneholde en rekke minispill som er skreddersydd for den nye kontrolleren. Disse kan du spille alene eller med venner.

Sonic Wild Fire ventes å treffe butikkhyllene over hele verden en gang i 2007.

Siste fra forsiden